x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Destin sau coincidență. Au descopeit într-o fotografie veche că au trecut unul pe lângă altul cu 11 ani înainte să se căsătorească

Destin sau coincidență. Au descopeit într-o fotografie veche că au trecut unul pe lângă altul cu 11 ani înainte să se căsătorească

08 Mar 2018   •   17:25
Destin sau coincidență. Au descopeit într-o fotografie veche că au trecut unul pe lângă altul cu 11 ani înainte să se căsătorească

Un bărbat și o femeie, care sunt căsătoriți din anul 2011, au rămas șocați să constate să drumurile lor s-a încrucișat cu mult înainte ca ei să se fi cunoscut. 

Bărbatul s-a găsit într-o fotografie veche a soției sale, făcută cu mult înainte ca ei să se fi cunoscut.

Descoperirea a survenit în timp ce chinezul făcea curățenie în locuința soacrei sale, în urmă cu câteva zile.

El a declarat publicației Chengdu Business Daily că a avut un mic șoc să se vadă într-o poza veche a soției sale în timp ce acesta poza în fața unui monument celebru în zonă.

Bărbatul a căutat pozele sale din anul 2000 de când avea numai 17 ani și a vizitat monumentul din Qingdao.


Cei doi a fost uimiți să vadă fotografiile în care el apărea purtând același tricou albastru, pantaloni negri iar în mâna dreaptă un pachet alb.

Cuplul care este din Chengdu, s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni în anul 2011, așadar la 11 ani după ce au trecut unul pe lângă altul fără să se bage în seamă.

Cei doi au arătat și prietenilor imaginile iar unii dintre ei spun că este vorba de mâna destinului, cei doi fiind meniți a fi împreună.

Ye și Xue s-au cunoscut în 2011 după ce el s-a întors acasă la terminarea facultățiipe care a absolvit-o la univestitatea din Suzhou.

După un an ei s-au căsătorit iar acum au două fetițe gemene.

×
Subiecte în articol: casatorie