x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dialogul din camera de hotel dintre Strauss-Kahn şi cameristă.

Dialogul din camera de hotel dintre Strauss-Kahn şi cameristă.

de Marina Constantinoiu    |    24 Mai 2011   •   12:28

Postul de televiziune american Fox News, care citeaza surse politienesti, camerista care-l acuza pe fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, de tentativa de viol si sechestrare, s-ar fi folosit de mai multe tactici pentru a scapa din camera de hotel in care s-au petrecut faptele.

Camerista, a carei identitate este protejata de politie, i-ar fi repetat de cateva ori lui DSK, dar fara a avea succes, ca seful ei este pe culoarele hotelului si ar putea auzi ce se intampla in camera. Apoi l-a implorat sa se opreasca, pentru ca pentru ea locul de munca este foarte important si nu ar vrea sa si-l piarda, daca se afla ca a intrat intr-un conflict cu unul dintre clientii hotelului. “Va rog, opriti-va, am nevoie de locul asta de munca, nu imi permit sa-l pierd, nu faceti asta!' i-ar fi spus femeia lui Strauss-Kahn. Dar acesta i-a raspuns:'Nu, copila. Nu-ti face griji, nu-ti vei pierde locul de munca. Te rog, nu-ti face griji, stii cine sunt eu? Tu stii cine sunt eu?'.

Surse apropiate anchetatorilor au precizat ca femeia le-ar fi spus ca nu stia cine sta in camera de 3.000 de dolari pe noapte, inainte sa fie victima agresiunii care ar fi durat circa 30 de minute.

Nici avocatul lui DSK, Benajamin Brafman, nici cel al cameristei nu au dorit sa comenteze aceste informatii.

Potrivit presei americane, dar si celei franceze, urme de sperma provenita de la Dominique Strauss-Kahn ar fi fost gasite pe reverul uniformei cameristei de la hotelul Sofitel din New York, unde s-ar fi petrecut faptele.

×