x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Die Zeit, cel mai bun săptămânal european al anului

Die Zeit, cel mai bun săptămânal european al anului

de Istvan Deak    |    06 Mai 2013   •   17:27
Die Zeit, cel mai bun săptămânal european al anului

Publicaţia germană Die Zeit a fost aleasă luni cel mai bun săptămânal european al anului de către asociaţia germană Editorial Design, cu ocazia Congresului ziarelor europene, care se desfăşoară până marţi la Viena, relatează AFP.

Un juriu internaţional, format din jurnalişti, cercetători şi designeri, s-a reunit anterior, timp de două zile, la Düsseldorf. El a decernat premiile la principalele patru categorii, ţinând cont de “design şi concept”. Die Zeit a fost premiat la categoria “Săptămânale”, pentru analizele sale aprofundate pe care le propune cititorilor şi pentru “infografiile care sunt publicate pe câte o pagină întreagă, în fiecare număr”. “Graţie acestei prezentări, informaţii pe teme diferite sunt prezentate într-o manieră agreabilă cititorului”, a explicat juriul.

La categoria “Cotidian naţional”, ziarele olandeze Trouw şi belgian De Tijd au fost şi ele premiate. Ziarul norvegian Bygdanytt a fost desemnat drept “cel mai bun cotidian local”, în timp ce El Correo, din Spania, a primit premiul pentru “cel mai bun cotidian regional” european al anului.

×