x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dilma Rousseff, preşedintele Braziliei, a ameţit în direct la TV. Cum a reacţionat jurnalista care o intervieva (VIDEO)

Dilma Rousseff, preşedintele Braziliei, a ameţit în direct la TV. Cum a reacţionat jurnalista care o intervieva (VIDEO)

17 Oct 2014   •   14:29
Dilma Rousseff, preşedintele Braziliei, a ameţit în direct la TV. Cum a reacţionat jurnalista care o intervieva (VIDEO)

Preşedinta Braziliei, Dilma Rousseff, care candidează pentru un al doilea mandat, a avut joi o cădere de tensiune arterială în timpul unui interviu după o dezbatere cu contracandidatul său Aecio Neves pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale programat pentru 26 octombrie, relatează AFP, conform Agerpres. Dilma Rousseff, candidată din partea Partidului Muncitorilor (PT, de stânga), s-a oprit de două ori în timp ce vorbea, apoi a cerut ca interviul, transmis în direct la televiziune, să fie întrerupt pentru un timp.

''Mă simt rău, îmi scade tensiunea'', a declarat ea jurnalistei care o intervieva şi care a ajutat-o să se aşeze, dându-i apoi un pahar cu apă.

''Am avut o cădere de tensiune. Cred că o dezbatere cere mult din partea noastră'', a explicat apoi preşedinta, prezentând scuze telespectatorilor.

Dilma Rousseff a participat joi la cea de-a doua din cele patru dezbateri televizate cu adversarul său Aecio Neves, candidatul Partidului Social-Democrat Brazilian (PSDB, de centru-stânga). La primul tur de scrutin, pe 5 octombrie, dna Rousseff a obţinut 41,59% din voturi, iar Neves - 33,55%.

Cel de-al doilea tur de scrutin se anunţă a fi extrem de disputat, în pofida eliminării din primul tur a ecologistei Marina Silva, clasată pe locul al treilea, care şi-a exprimat sprijinul faţă de Neves.

×