x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Din nou gravidă, îşi oferea fiul de trei spre adopţie online!

Din nou gravidă, îşi oferea fiul de trei spre adopţie online!

16 Mai 2013   •   21:56
Din nou gravidă, îşi oferea fiul de trei spre adopţie online!

O americancă a fost arestată după ce poliţia a adunat evidenţe care demonstrau că femeia îşi oferise online fiul de trei ani spre adopţie!

Crescându-şi singură copilul, şi purtând în pântece o nouă viaţă, femeia în vârstă de 29 de ani a postat un anunţ pe site-ul Craiglist.
"Încerc să ofer spre adopţie pe fiul meu în vârstă de trei ani, dar nu ştiu de unde să încep. Nu este cea mai bună perioadă din viaţa mea. şi simt că nu aş putea să-i ofer cele mai bune condiţii în care să crească. Dacă sunteţi interesaţi, sau dacă printre cunoştinţele voastre este cineva care ar putea să aibă grijă de el, vă rog să mă înştiinţaţi. Sunt o mamă care îşi creşte singură copilul, şi simt că nu mai pot face acest lucru. Sunt disperată. Va mulţumesc pentru ajutor".

Anunţul a atras atenţia mai multor persoane şi se presupune că femeia a schimbat informaţii cu acestea prin intermediul email-ului, cerând lămuriri despre familiile în care ar fi urmat să trăiască fiul său.

După ce a fost arestată, femeia a încercat să explice gestul comis, spunând că nu intenţiona chiar să meargă chiar până la capăt, şi că acţiunea sa este rezultatul faptului că nu îşi luase medicamentele care să o scoată din starea de depresie şi anxietate, generate de sarcina sa.

×