x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Directoarea economică a Autorităţii Navale Române, rănită în atentatele de la Bruxelles

Directoarea economică a Autorităţii Navale Române, rănită în atentatele de la Bruxelles

23 Mar 2016   •   13:09
Directoarea economică a Autorităţii Navale Române, rănită în atentatele de la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Facebook

Directoarea economică a Autorităţii Navale Române a fost rănită în atentatele de marţi, din Bruxelles, femeia fiind internată într-un spital de ortopedie din Belgia şi fiind în afara oricărui pericol. Ea se afla pe aeroport întrucât urma să ia avionul spre Lisabona, pentru o întrunire pe teme maritime.

Directorul general al Autorităţii Navale Române, Liviu Cazan, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că în urma exploziilor de marţi, de pe aeroportul din Bruxelles, a fost rănită Cristina Călinţaru, director economic în cadrul ANR.

Femeia se afla pe aeroportul din Bruxelles la momentul producerii exploziilor, de unde urma să ia avionul spre Lisabona pentru a participa la o întrunire la Agenţia Europeană de Siguranţă Maritimă.

“În cursul zilei de marţi, am luat de mai multe ori legătura cu dânsa. A fost rănită la picior în urma exploziilor. Iniţial, a fost în stare de şoc, dar spre seară era mai bine, se liniştise. A fost dusă mai întâi la Spitalul Militar din Bruxelles, dar apoi a fost mutată la Spitalul de Ortopedie din Aalst. Lucrurile sunt sub control, nu are viaţa pusă în pericol”, a afirmat directorul general al Autorităţii Navale Române.

El a precizat că femeia mergea singură la Lisabona, nu era însoţită de alt coleg.

Liviu Cazan a menţionat că reprezentanţii Ministerului de Externe ţin legătura cu Cristina Călinţaru. El a mai spus că nu ştie, deocamdată, cât timp va mai rămâne internată femeia în Belgia, şi nici când s-ar putea întoarce în ţară.

În urma atentatelor de marţi, din Bruxelles, patru români, între care şi Cristina Călinţaru, au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind spitalizaţi.

Sursa: news.ro

×