x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Disney ar putea primi o despăgubire de 50 de milioane de dolari în urma decesului actriţei Carrie Fisher

Disney ar putea primi o despăgubire de 50 de milioane de dolari în urma decesului actriţei Carrie Fisher

01 Ian 2017   •   15:35
Disney ar putea primi o despăgubire de 50 de milioane de dolari în urma decesului actriţei Carrie Fisher

Studiourile Disney, care deţin Lucasfilm şi franciza Star Wars (Războiul Stelelor), ar putea primi suma de 50 de milioane de dolari în urma prevederilor incluse în poliţa de asigurare încheiată cu actriţa Carrie Fisher, decedată la 27 decembrie, potrivit unui articol publicat sâmbătă în The Telegraph care citează Insurance Insider. 

După moartea interpretei celebrului rol al prinţesei Leia, gigantul californian al divertismentului Disney ar putea beneficia de una dintre cele mai mari despăgubiri în urma unei poliţe de asigurare încheiată împotriva accidentelor personale din istorie. 

Poliţa ar fi fost încheiată prin intermediul companiei londoneze Lloyds pentru a proteja studiourile Walt Disney de eventuale prejudicii în cazul în care Fisher nu şi-ar fi putut duce la îndeplinire înţelegerea încheiată pentru contribuţia la filmările din franciza Star Wars, respectiv "The Force Awakens" (Trezirea forţei), din 2015, şi următoarele două producţii din serie. 

Deşi actriţa a încheiat în luna iulie a anului trecut munca la cel de-al optulea film din seria Star Wars, care se află acum în faza de post-producţie şi urmează să fie lansat în decembrie, ea trebuia să joace şi în cel de-al nouălea lung-metraj din serie, prevăzut pentru 2019, la care nu au început încă filmările, precizează sursa citată. 

Actriţa Carrie Fisher a murit la 27 decembrie la Los Angeles, la vârsta de 60 de ani, în urma complicaţiilor după un infarct survenit în timpul unui zbor cu avionul peste ocean. La doar o zi distanţă s-a stins din viaţă şi mama sa, marea actriţă din perioada de aur a Hollywoodului, Debbie Reynolds (84 de ani).AGERPRES

×