x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi cerşetori au devenit celebrităţi pe Facebook. Vezi cine sunt "Vagabonzii Moş Crăciun" (FOTO)

Doi cerşetori au devenit celebrităţi pe Facebook. Vezi cine sunt "Vagabonzii Moş Crăciun" (FOTO)

31 Oct 2011   •   10:04
Doi cerşetori au devenit celebrităţi pe Facebook. Vezi cine sunt "Vagabonzii Moş Crăciun" (FOTO)

Doi frati in varsta, Mick si Bob, care cersesc pe strazile din Halesowen, Marea Britanie, au devenit celebritati, dupa ce a fost lansata o pagina de Facebook in onoarea lor, scrie Daily Mail.

Pagina, lansata la inceputul acestui an, poarta numele "Vagabonzii Mos Craciun" ("Santa Tramps") pentru ca cei doi cersetori au barba si seamana cu Mos Craciun. Cei doi frati si-au facut astfel peste 3000 de fani din toata lumea, care doresc sa ii ajute. Ei au primit deja haine si mancare.

De asemenea, pe pagina dedicata lui Mick si Bob se pot gasi statusuri si fotografii cu activitatile lor zilnice. Cei doi frati sunt atat de placuti incat s-a initiat o campanie pentru ca Mick si Bob sa aprinda luminile de Craciun din Halesowen.

Nicki Hannaford este cea care tine legatura dintre batranii cersetori si fanii lor de pe internet. "Vorbesc in fiecare zi cu Mick si Bob si sunt cei mai draguti si politicosi domni pe care i-am cunoscut", a scris Nicki pe Santa Tramps. "M-au rugat sa va multumesc pentru donatiile generoase", a adaugat Nicki Hannaford. Pe pagina mai este scris ca cine vrea sa le doneze bani trebuie sa o faca personal.

Desi le-au fost oferite si locuinte, Mick si Bob le-au refuzat: "Ei sustin ca acesta este stilul lor de viata pe care l-au ales si isi mentin alegerea, indiferent de consecinte. Nu accepta nici ingrijiri medicale, chiar daca au primit numeroase oferte", a mai scris Nicki Hannaford.

Nicki a explicat si cum percep cei doi cersetori Facebook-ul: "Nu inteleg deloc Facebook-ul. De zeci de ani traiesc pe strazi si nu au avut niciodata acces la un calculator. Am incercat sa le explic faptul ca foarte multi oameni sunt alaturi de ei prin intermediul paginii de Facebook. Le place ca oamenii sunt draguti cu ei si ca se gandesc la ei".

×
Subiecte în articol: strada mancare haine facebook cerşetori