x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi copii au supravieţuit două zile fără apă şi mâncare, după ce mama lor a murit într-un accident de maşină

Doi copii au supravieţuit două zile fără apă şi mâncare, după ce mama lor a murit într-un accident de maşină

21 Aug 2018   •   17:26
Doi copii au supravieţuit două zile fără apă şi mâncare, după ce mama lor a murit într-un accident de maşină

Doi copii din Marea Britanie au supravieţuit singuri pentru două zile, fără mâncare sau apă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident soldat cu moartea mamei lor, potrivit The Independent.

Poliţia din Arkansas a declarat că un băiat, în vârstă de trei ani, Kylen, a fost găsit luni dimineaţă umblând singur pe străzile din Camden. Autorităţile au spus că băiatul avea mai multe lovituri şi tăieturi, însă părea că starea lui de sănătate este bună. Aceştia au postat o poză cu el online şi au descoperit că mama sa, Lisa Holliman, în vârstă de 25 de ani, nu a fost văzută de câteva zile.

Autorităţile s-au întors în zona unde a fost găsit băiatul şi au descoperit o maşină distrusă într-o prăpastie care nu era vizibilă de pe şosea.

Mama copilului a fost găsită afară, decedată din cauza rănilor, după ce a fost aruncată din maşină în urma impactului. Fratele său, în vârstă de un an, a fost găsit blocat în maşină.

Copilul în vârstă de un an a fost tratat pentru deshidratare.

Anchetatorii au declarat că accidentul a avut loc în urmă cu două zile. Kylen a reuşit să iasă din maşină prin trapă şi a urcat pe un deal pentru a ajunge la şosea.

Bunicul lui Kylen, James Holliman, îl numeşte pe nepotul său un “erou”. Acesta a adăugat că familia a aflat de la spital că tânăra mamă era însărcinată. “Nu ştiam. Am pierdut doi.”

×