x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi jucători internaţionali de rugby au fost arestați pentru posesie de droguri

Doi jucători internaţionali de rugby au fost arestați pentru posesie de droguri

25 Feb 2017   •   16:20
Doi jucători internaţionali de rugby au fost arestați pentru posesie de droguri

Doi jucători internaţionali de rugby, neozeelandezul Ali Williams şi australianul James O'Connor, care evoluează în campionatul Franţei, au fost arestaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris, pentru posesie de droguri. a anunţat o sursă din poliţia franceză, citată de L'Equipe. 

Ali Williams, campion mondial cu All Blacks în 2011, care joacă la echipa Racing 92 Paris, şi James O'Connor, component al naţionale Wallabies şi al formaţiei Toulon, au fost reţinuţi în faţa unui bar de noapte parizian, de poliţişti în civil, în jurul ore 3,00 dimineaţa, fiind surprinşi în timp ce încercau să cumpere cocaină. 

Agenţii i-au interpelat în faţa unui local situat în apropierea Arcului de Triumf, în vestul Parisului, în timp ce efectuau o tranzacţie în valoare de 200 euro cu doi presupuşi dealeri de cocaină. Conform postului francez TFI, Williams şi O'Connor erau în stare de ebrietate. Cei doi dealeri, asupra cărora poliţiştii au găsit cocaină şi MDMA, au fost la rândul lor arestaţi, adaugă Agerpres.

În vârstă de 35 ani, Alexander James "Ali" Williams, a îmbrăcat de 77 de ori tricoul naţionalei Noii Zeelande, între 2002 şi 2012. El se află în prezent sub contract cu Racing 92, după ce a evoluat anterior la Toulon. James O'Connor, în vârstă de 26 ani, care a acumulat 44 de selecţii în reprezentativa Australiei, între 2008 şi 2013, este component al echipei Toulon din sezonul 2014-2015

×
Subiecte în articol: droguri arest jucatori rugby