x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi oameni au murit în timpul unui concert, în Argentina

Doi oameni au murit în timpul unui concert, în Argentina

12 Mar 2017   •   17:50
Doi oameni au murit în timpul unui concert, în Argentina

Doi oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi sâmbătă seara în timpul unui concert al cântăreţului Indio Solari în oraşul argentinian Olvarria, care a atras mai mult de 300.000 de spectatori, informează Daily Mail şi EFE. 

Victimele sunt doi bărbaţi, în vârstă de 40 de ani, care nu erau din Olvarria, au declarat oficiali din sectorul sănătăţii. Unul dintre ei a murit în urma leziunilor multiple suferite, iar celălalt în urma unui stop cardiac. 

Cei ucişi sau răniţi au fost prinşi în ceea ce a fost descris ca fiind "o avalanşă" de oameni care se împingeau în faţă spre barierele de la scenă. 

Cântăreţul, în vârstă de 68 de ani, se pare că a încercat să-i oprească pe oameni să se mai împingă spre partea din faţă şi a întrerupt concertul de mai multe ori pentru a face faţă situaţiei. Spectacolul a fost oprit complet în timpul celei de-a treia piese, la jumătate de oră după ce începuse. 

Cei prezenţi au descris situaţia ca haotică, cu oameni împingându-se pentru a intra la concert după ce spectacolul începuse, în timp ce mai mulţi erau căzuţi deoarece păreau să fie în stare de ebrietate. 

Aproximativ 300.000 de persoane asistau la concert, în timp ce locul avea o capacitate de doar 250.000, potrivit presei locale citate de Agerpres.

×
Subiecte în articol: concert decese Indio Solari