x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, dat în judecată

Donald Trump, dat în judecată

02 Mai 2018   •   09:28
Donald Trump, dat în judecată

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels l-a dat din nou în judecată pe preşedintele american, Donald Trump, de data această pentru defăimare.

Daniels, pe numele său real Stephanie Clifford, s-a lansat într-o bătălie judiciară cu Trump, odată cu cererea adresată unui judecător din Los Angeles pentru anularea unui acord de confidenţialitate prin care ea accepta să nu vorbească despre relaţia avută cu miliardarul american, între 2006 și 2007. Plângerea pentru defăimare, depusă luni de avocatul Michael Avenatti, la tribunalul federal din New York, adaugă astfel un nou episod în saga tot mai complexă dintre preşedinte şi presupusa sa amantă. Într-un interviu televizat de la sfârşitul lunii martie, actriţa a dezvăluit detalii din relaţia sa cu Trump, din anii 2006-2007. Ea a spus că, în 2011, un necunoscut a ameninţat-o, într-o parcare din Las Vegas, că i-ar putea face rău fiicei sale dacă va vorbi public despre această relaţie. Daniels a realizat apoi şi a făcut public un portret robot al necunoscutului, ridiculizat însă de Trump pe Twitter. Preşedintele a susţinut că este vorba despre un desen realizat „după ani de zile, al unui om care nu există”. În plângerea depusă luni, actriţa de 39 de ani îl acuză pe preşedintele american de defăimare şi estimează pagubele suferite la peste 75.000 de dolari.

 

 

Daunele cerute au fost stabilite, luând în calcul cele circa 50 de milioane de persoane care urmăresc postările lui Trump pe Twitter.

 

Stormy Daniels încearcă să obțină o sumă cât mai mare de pe urma lui Trump

×
Subiecte în articol: Donald Trump Stormy Daniels