x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, dezlănţuit pe Twitter împotriva fostului său avocat

Donald Trump, dezlănţuit pe Twitter împotriva fostului său avocat

23 Aug 2018   •   11:46
Donald Trump, dezlănţuit pe Twitter împotriva fostului său avocat

Donald Trump a reacţionat furios pentru a-şi apăra presupusa nevinovăţie, după ce doi dintre foştii săi asociaţi au fost acuzaţi de mai multe ilegalităţi, notează The Guardian.

Preşedintele SUA l-a atacat pe fostul său avocat, Michael Cohen, care a pledat vinovat în opt acuzaţii, inclusiv pentru încălcarea legilor referitoare la finanţarea campaniilor electorale, marţi, şi care l-a implicat direct pe Trump în oferirea de “bani murdari” pentru a opri două femei din a vorbi despre aventurile pe care le-au avut cu preşedintele SUA.

Trump s-a dezlănţuit pe Twitter împotriva lui Cohen, miercuri, acuzându-l pe fostul său avocat că inventează “poveşti pentru a obţine o înţelegere cu procurorii federali”. “Dacă cineva caută un avocat bun, vă recomand să nu apelaţi la serviciile lui Michael Cohen!”, a mai scris preşedintele SUA. 

Trump s-a confruntat cu cea mai neagră zi a mandatului său, marţi, când Cohen a pledat vinovat în faţa tribunalului din New York, cu doar câteva minute înainte ca fostul şef de campanie al lui Trump, Paul Manafort, să fie acuzat de crime financiare în Alexandria, Virginia, infracţiuni care îl predispun la închisoare pe viaţă.

×