x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump îl apără pe Roy Moore în faţa acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Donald Trump îl apără pe Roy Moore în faţa acuzaţiilor de hărţuire sexuală

27 Noi 2017   •   16:05
Donald Trump îl apără pe Roy Moore în faţa acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a luat apărarea candidatului republican Roy Moore, acuzat de hărţuirea sexuală a unor minore, scrie The Independent. Roy Moore candidează, în prezent, pentru Senat în Alabama împotriva democratului Doug Jones.

“Ultimul lucru de care avem nevoie în Alabama şi în Senatul SUA este o marionetă Schumer/Pelosi, care este slab în crime, slab la graniţă, rău pentru armata noastră şi pentru grozavii noştri veterani, rău pentru al doilea amendament şi care vrea să ridice taxele până la cer. Jones ar fi un dezastru!”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

Nancy Pelosi şi Chuck Schumer sunt liderii democraţi ai Casei Reprezentanţilor şi Senatului.

Marţi, după săptămâni de linişte în privinţa acuzaţiilor îndreptate împotriva domnului Moore, preşedintele Donald Trump a ridicat această problemă. “Pot să vă zic un lucru sigur: nu avem nevoie de o persoană liberală acolo, un democrat- Jones”, a spus Donald Trump reporterilor.

“Domnul Moore neagă asta. Iată, el neagă asta. Adică, dacă priveşti la ce se întâmplă şi te uiţi la toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimele 48 de ore, el neagă în totalitate asta”, a spus Donald Trump.

Acuzaţiile împotriva lui Roy Moore au ieşit la iveală la începutul acestei luni, când patru femei au declarat pentru The Washington Post că au fost hărţuite sexual de către Moore, când erau adolescente, iar el avea 30 de ani. Una dintre femei avea doar 14 ani la acel moment.

De atunci, mai multe femei cu vârste între 16 şi 22 au ieşit în faţă şi l-au acuzat de contact sexual nedorit.

×