x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump își apără fiul

Donald Trump își apără fiul

15 Iul 2017   •   09:20
Donald Trump își apără fiul

Președintele american, Donald Trump, și-a apărat, miercuri, fiul cel mare, pe Donald Trump Jr., scriind pe Twitter că acesta este „nevinovat”, după ce e-mailuri publicate de acesta din urmă au arătat că el a acceptat, în vara lui 2016, să primească ajutorul Rusiei pentru eventuala subminare a candidaturii democratei Hillary Clinton, sub forma unor informații presupus compromițătoare, transmite Reuters.

„Fiul meu Donald a făcut o treabă bună noaptea trecută. A fost deschis, transparent și nevinovat. Aceasta este cea mai mare Vânătoare de Vrăjitoare din istoria politică. Trist!”, a scris Trump pe contul său de Twitter, referindu-se la un interviu televizat acordat, marți noapte, de fiul său pe acest subiect.  Acest tweet este urmat de un altul, în care Trump acuză din nou presa de dezinformare. „Țineți minte, când auziți cuvintele «au declarat surse» din partea Presei False. Adeseori, aceste surse sunt inventate și nu există”, a scris Trump. Pe de altă parte, ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, a declarat miercuri că este „o nebunie” că fiul cel mare al lui Trump este acuzat că s-a întâlnit cu o avocată rusă care i-a fost prezentată ca deținătoare a unor informații compromițătoare despre Hillary Clinton. „Am aflat cu surprindere că un avocat rus, o femeie, este acuzat și că fiul lui Trump este acuzat pentru această întâlnire. Din punctul meu de vedere este o nebunie. Pentru că atunci când orice persoană vorbește cu un avocat, ce problemă sau ce amenințare poate exista în acest caz? Nu am știut despre aceasta, am aflat de la televizor”, a declarat Lavrov, aflat în vizită la Bruxelles.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a cerut, miercuri, să i se arate cel puțin un fapt care să dovedească amestecul Moscovei în alegerile prezidențiale din 2016, din Statele Unite, informează Reuters.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump