x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, mulţumiri pe Twitter pentru Kim Jong-un

Donald Trump, mulţumiri pe Twitter pentru Kim Jong-un

02 Aug 2018   •   17:47
Donald Trump, mulţumiri pe Twitter pentru Kim Jong-un

Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis mulţumiri lui Kim Jong-un, prin intermediul unui mesaj pe Twitter, joi, după ce posibilele rămăşiţe ale soldaţilor americani omorâţi în Războiul Coreean au ajuns pe pământ american, scrie CNN.

“Vă mulţumesc preşedinte Kim Jong-un pentru că v-aţi ţinut de cuvânt şi aţi început să trimiţi acasă rămăşiţele soldaţilor noştri iubiţi şi minunaţi, căzuţi la datorie! Nu sunt deloc surprins că aţi făcut această acţiune bună. De asemenea, vă mulţumesc pentru frumoasa scrisoare – abia aştept să vă văd curând!”, a scris Donald Trump pe Twitter la primele ore ale zilei de joi.

55 de lăzi, care conţin ceea ce se cred a fi rămăşiţele soldaţilor americani omorâţi sau capturaţi în Războiul Coreean, au fost transportate miercuri la o bază militară din Hawaii, după ce au fost înmânate oficialilor americani care au călătorit în Coreea de Nord, săptămâna trecută.

Lăzile au fost examinate de experţi americani, care au concluzionat că este posibil să fie americani şi, posibil, soldaţi din Războiul Coreean.

Peste 7.700 de soldaţi americani au fost daţi dispăruţi în Războiul Coreean.

 

 

×