x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump s-a răzgândit în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile din 2016

Donald Trump s-a răzgândit în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile din 2016

19 Iul 2018   •   12:50
Donald Trump s-a răzgândit în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile din 2016

Donald Trump s-a răzgândit, astfel că declară că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este responsabil pentru amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, după ce a declarat contrariul în cadrul unei conferinţe de presă după summitul de la Helsinki dintre cei doi preşedinţi.  

Într-un interviu acordat lui Jeff Glor de la CBS News, miercuri, Donald Trump a declarat că vine este a lui Putin “pentru că el este la conducerea ţării, aşa cum mă conider pe mine responsabil pentru lucrurile care se întâmplă în ţara asta”.

“Da, aşa cum am spus şi înainte, Jeff. Am spus-o în nenumărate rânduri înainte şi o să spun din nou că este adevărat, da”, a spus Donald Trump, când a fost întrebat dacă este de acord cu serviciile de informaţii din SUA când vine vorba de amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Preşedintele SUA şi-a schimbat declaraţia în urma criticilor dure venite după summitul din Helsinki. “Au venit mai mulţi la mine şi mi-au spus că ei cred că este vorba de Rusia. Şi l-am auzit şi pe preşedintele Putin care a spus că Rusia nu esteimplicată. Şi nici eu nu văd de ce s-ar fi implicat Rusia. (...) L-am nimit concurent şi încă unul bun. De fapt, cuvântul concurent este un compliment”, a spus Donald Trump, luni, la Helsinki,

×