x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump scade în sondaje în fața lui Joe Biden. Americanii, nemulțumiți de modul în care Trump gestionează criza generată de COVID-19

Donald Trump scade în sondaje în fața lui Joe Biden. Americanii, nemulțumiți de modul în care Trump gestionează criza generată de COVID-19

13 Mai 2020   •   10:48
Donald Trump scade în sondaje în fața lui Joe Biden. Americanii, nemulțumiți de modul în care Trump gestionează criza generată de COVID-19

Popularitatea lui Donald Trump se află în scădere, în condițiile în care tot mai mulți americani sunt nemulțumiți de modul în care acesta a acționat în criza generată de coronavirus.

Fostul vicepreședinte Joe Biden, care va fi candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din noiembrie, este cu 8% mai bine cotat decât actualul lider de la Casa Albă, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/ Ipsos.

Astfel, potrivit sondajului, 41% dintre adulții din SUA îl aprobă pe Donald Trump, un procent în scădere cu 4 puncte de la jumătatea lui aprilie, în timp ce 56% îl dezaprobă.

Mai mult, 46% dintre alegătorii chestionați au declarat că vor vota cu Joe Biden, în timp ce doar 38% au declarat că vor vota cu Donald Trump.

În ceea ce privește criza generată de coronavirus, procentajul americanilor nemulțumiți de modul în care a acționat actualul lider de la Casa Albă este cu 13 puncte mai mare decât cel al americanilor mulțumiți de modul de gestionare a epidemiei.

×
Subiecte în articol: donald trump Joe Biden