x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump şi vacanţele pe care a promis că nu le va lua

Donald Trump şi vacanţele pe care a promis că nu le va lua

07 Aug 2017   •   14:05
Donald Trump şi vacanţele pe care a promis că nu le va lua

Donald Trump a fost filmat într-o ţinută de golf la staţiunea sa din New Jersey, după ce a promis americanilor că el nu îşi va lua vacanţe, scrie The Independent.

Preşedintele SUA a plecat la clubul său de golf din Bedminster, vineri, pentru 17 zile, în timp ce la Casa Albă au loc lucrările de întreţinere. Donald Trump a ţinut să menţioneze pe contul său de Twitter că în absenţă se va ocupa de întâlniri şi telefoane.

“Muncesc în Bedminster, New Jersey, în timp ce construcţiile planificate de mult sunt gata la Casa Albă. Asta nu este o vacanţă – întâlniri şi telefoane!”, a scris acesta.

În aceeaşi zi, Sports Illustrated a postat un clip scurt în care preşedintele SUA era în haine de golf, ieşind dintr-un cărucior de golf, pentru a felicita un grup de invitaţi la o nuntă la Trump National Golf Club. “Toată lumea se distrează?”, a întrebat acesta în clipul postat pe Instagram.

Persoana care a filmat şi posat clipul pe Instagram l-a şi şters, ulterior.

Donald Trump a petrecut ani în care l-a criticat pe fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, pentru “etica sa la muncă” şi a promis că el, dacă va fi ales preşedinte, nu va fi unul “care îşi va lua vacanţe”.

Până la sfârşitul lunii august, republicanul va avea deja 53 de zile libere luate, de la inaugurarea sa în funcţia de preşedinte din ianuarie, în timp ce Obama a avut doar 15 zile libere în aceeaşi perioadă de timp, după cum relatează The Washington Post.

În cartea sa din 2004, “Think Like a Billionaire”, Donald Trump a scris: “Nu-ţi lua vacanţe. Care-i scopul? Dacă nu te bucură locul tău de muncă, înseamnă că ai locul de muncă greşit.”

Excursiile lui Donald Trump au costat în jur de 30 de milioane de dolari până acum, incluzând transportul privat şi securitate. În schimb, călătoriile lui Barack Obama au costat în jur de 100 milioane de dolari, pe întreaga perioadă în care a fost la putere, opt ani.

×