x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost furat şi scos la vânzare!

Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost furat şi scos la vânzare!

24 Iun 2014   •   08:32
Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost furat şi scos la vânzare!

Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, a declarat că dosarul medical al fostului pilot german a fost furat de la spitalul din Grenoble, acolo unde celebrul campion mondial de Formula 1 a fost internat timp de şase luni, scrie metro.co.uk.

Kehm susţine că documentele au fost oferite spre vânzare presei din Marea Britanie, Franţa şi Germania, la un preţ de aproximativ 40.000 de lire sterline.

Managerul fostului pilot a făcut apel la mass-media să nu publice datele, avertizând că dacă vor fi făcute publice informaţii medicale despre Michael Schumacher, echipa sa va iniţia plângeri penale.

„Informaţiile din dosarul medical sunt confidenţiale, prin urmare nu pot fi furnizate publicului. De mai mult timp, anumite date sunt oferite presei contracost, iar furnizorul pretinde că este vorba despre dosarul medical al lui Schumacher. Nu şim dacă aceste documente sunt autentice. Însă ştim sigur că acestea au fost furate. Am sesizat deja autorităţile”, a declarat Sabine Kehm.

În 16 iunie, Michael Schumacher a fost transferat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble la o clinică din Lausanne (Elveţia), unde îşi va continua recuperarea.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se află de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.

×