x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două stewardese, mult prea tandre într-o camera de hotel. Clipul video care le va schimba complet viaţa! (VIDEO)

Două stewardese, mult prea tandre într-o camera de hotel. Clipul video care le va schimba complet viaţa! (VIDEO)

09 Oct 2013   •   22:16
Două stewardese, mult prea tandre într-o camera de hotel. Clipul video care le va schimba complet viaţa! (VIDEO)

Compania aeriană British Airways încearcă să identifice două stewardese care au făcut senzaţie pe internet după ce au postat un clip video în care una dintre ele o masează şi o stropeşte cu duşul pe cealaltă, în timp ce se dezbracă.

Potrivit informaţiilor preliminare cele două stewardese au realizat filmuleţul într-o cameră de hotel, în timpul unei escale a cursei pe care o deserveau.
Scandalizaţi, reprezentanţii British Airways au condamnat public comportamentul celor două angajate, şi au dat asigurări că vor fi identificate şi vor suporta toate consecinţele legale, reafirmând că nu acesta este adevăta conduită a angajaţilor companiei, al cărei motto este "To fly, to Serve" ("A zbura, a Deservi").

Postat pe Youtube, clipul a adunat 100.000 de vizualizări în numai opt minute. După ce a vizionat filmuleţul alături de echipajul său, un pilot a comentat sec: "nici stewardesele nu mai sunt ce-au fost odată", un altul a scris - "Clipul îmi reaminteşte de ce am devenit pilot!".
telegraph.co.uk


×