x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dovada că Netanyahu este cetăţean român şi lucrează pentru Mitropolia Moldovei

Dovada că Netanyahu este cetăţean român şi lucrează pentru Mitropolia Moldovei

16 Apr 2009   •   00:00
Dovada că Netanyahu este cetăţean român şi lucrează pentru Mitropolia Moldovei

Jurnalul Naţional a reuşit să intre în posesia copiilor după paşapoartele cetăţeanului român Johnattan Jerusalayem Netanyahu (Yerusalayem, conform transcrierii din mandatul de arestare emis în Republica Moldova), atât paşaportul său emis în România, cât şi cel emis în Statele Unite ale Americii.



DATE PERSONALE. În paşaportul românesc se precizează faptul că Netanyahu este născut la Mateeşti, judeţul Vâlcea şi că titularul are domiciliul în Statele Unite ale Americii. Paşaportul a fost emis la data de 23 octombrie 2007. Paşaportul american confirmă datele personale din documentele româneşti şi are valabilitate până în anul 2016.

LUCRA PENTRU MITROPOLIE. Totodată, Jurnalul Naţional este în posesia diplomei de absolvire emise de Academia Teologică Ortodoxă din Republica Moldova, emisă la Chişinău, precum şi a unei adeverinţe emise de Mitropolia Moldovei, potrivit căreia "Johnattan Jerusalayem Netanyahu este clericul Mitropoliei Chişinăului şi a Întregii Moldove (Patriarhia Moscovei) şi cleric la Biserica Sf. Gheorghe din municipiul Chişinău şi care deţine funcţia de preot-misionar în cadrul Mitropoliei sus-numite". 

Documentele probatoare
0-89504-netan.jpg 0-89505-netansua.jpg

0-89502-diplomanetan.jpg 0-89503-netan1.jpg

Citiţi şi: Fascinanta poveste a românului Netanyahu, arestat la Chişinău

×
Subiecte în articol: externe