x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dragnea: Am transmis preşedintelui Trump dorinţa noastră de a duce parteneriatul dintre România şi SUA la un alt nivel

Dragnea: Am transmis preşedintelui Trump dorinţa noastră de a duce parteneriatul dintre România şi SUA la un alt nivel

19 Ian 2017   •   21:28
Dragnea: Am transmis preşedintelui Trump dorinţa noastră de a duce parteneriatul dintre România şi SUA la un alt nivel

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump, căruia i-au transmis dorinţa de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la un alt nivel.

"Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România şi SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!". A fost un dialog cald şi deschis", a afirmat liderul PSD pe Facebook, postare la care a ataşat câteva fotografii.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, joi seară, pe aceeaşi reţea de socializare, despre "primele întâlniri" cu noii membri ai echipei de la Casa Albă.

"Aseară, la Washington DC, faţă în faţă cu preşedintele Donald Trump, alături de preşedintele Liviu Dragnea.
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani", a menţionat Grindeanu în postarea de pe Facebook.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu participă, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Sursa - AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: donald trump liviu dragnea romania sua