x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DSK o dă în judecată pentru denunţ calomnios pe scriitoarea Tristane Banon

DSK o dă în judecată pentru denunţ calomnios pe scriitoarea Tristane Banon

05 Iul 2011   •   06:42
DSK o dă în judecată pentru denunţ calomnios pe scriitoarea Tristane Banon

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn, amenintat cu o noua plangere pentru tentativa de viol de jurnalista franceza Tristane Banon, le-a cerut avocatilor sai din Franta sa intenteze o actiune pentru denunt calomnios.

"Domnul Strauss-Kahn a luat cunostinta de intentia doamnei Tristane Banon de a depune plangere impotriva sa, desi actele pe care le evoca sunt imaginare", se arata intr-un comunicat, citat de Mediafax. Drept consecinta, avocatii Henri Leclerc si Frederique Baulieu au primit sarcina de a intenta o actiune pentru denunt calomnios impotriva lui Banon.

Tristane Banon, jurnalista si scriitoare, a anuntat ieri ca "va depune o plangere pentru tentativa de viol, impotriva lui Dominique Strauss-Kahn". Presupusele fapte nu constituie o agresiune sexuala, ci o tentativa de viol, pentru care perioada de prescriere este de 10 ani.
Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost eliberat vineri, dupa ce fusese arestat la domiciliu in urma unei plangeri de agresiune sexuala venita din partea unei cameriste.

×