x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Dumnezeu face MIRACOLE!" Cum arată fetiţa din Brazilia care susține că vindecă SIDA sau cancerul cu o simplă atingere (VIDEO)

"Dumnezeu face MIRACOLE!" Cum arată fetiţa din Brazilia care susține că vindecă SIDA sau cancerul cu o simplă atingere (VIDEO)

03 Apr 2014   •   11:30
"Dumnezeu face MIRACOLE!" Cum arată fetiţa din Brazilia care susține că vindecă SIDA sau cancerul cu o simplă atingere (VIDEO)

Alani Santos, o fetiţă în vârstă de doar 8 ani, din Brazilia, susţine că poate vindeca boli precum precum SIDA, cancer sau artrită doar cu o simplă atingere, prin canalizarea puterii lui Dumnezeu, scrie Daily Mail.

Alani spune că ar fi înfăptuit mai multe miracole în cadrul unor ceremonii organizate la biserica tatălui ei, în apropiere de Rio de Janeiro.

În materialele video postate pe YouTube, Alani poate fi văzută cum, în urma atingerii sale, o femeie în vârstă poate merge fără baston, iar un bărbat susţine că a fost vindecat de SIDA.

Încurajată de tatăl său, pastorul Pastor Adauto Santos, un fost hoţ de maşini, fetiţa încearcă să vindece zeci de bolnavi care vin la ea. La sfârşitul fiecărei slujbe de vinecare, oamenii sunt rugati să doneze bani în niste urne special amenajate.

Alani face asta de aproape doi ani şi spune că se bucură de faptul că poate ajuta oamenii.

"Este minunat să vezi cum puterea lui Dumnezeu lucrează prin oameni. Mă rog şi Dumnezeu face miracole. Tatal meu a luat interviuri oamenilor pe care i-am vindecat", a declarat Alani.

"Este un copil normal, cu exceptia acestui dar. Este doar un instrument, Iisus este cel care vindecă oamenii", a spus tatăl ei.

"De multe ori doar ating oamenii, mă rog la Dumnezeu şi persoana respectivă este vindecată", a mai spus fetiţa.

×