x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După 25 de ani, s-a hotărât să meargă la mormântul soţului ei. "Am avut un şoc când am văzut. Nu mi-a venit să cred!" (VIDEO)

După 25 de ani, s-a hotărât să meargă la mormântul soţului ei. "Am avut un şoc când am văzut. Nu mi-a venit să cred!" (VIDEO)

22 Iun 2013   •   13:03
După 25 de ani, s-a hotărât să meargă la mormântul soţului ei. "Am avut un şoc când am văzut. Nu mi-a venit să cred!" (VIDEO)

O femeie din Statele Unite a avut parte de cea mai îngrozitoare experienţă din viaţa ei atunci când, după o vizită la mormântul soţului ei, a descoperit că pe piatra funerară, în locul unde trebuia să fie scris numele ei era numele unei alte femei, scrie Daily Mail.

Sergentul Billy Fielden a murit în urmă cu 25 de ani, în urma unui infarct. Soţia acestuia, Edna Fielden, a decis, după înmormântarea soţului ei, să plece din Denver, unde locuia până atunci, şi să se mute în Minnesota. De atunci, femeia nu mai fusese la mormântul răposatului soţ. În urmă cu două săptămâni, Edna a decis să-şi ducă nepoţii în vizită în oraşul natal.

"Am profitat de ocazie şi am decis să merg şi la mormântul soţului meu unde nu mai fusesem de când l-am îngropat", a declarat femeia.

La scurt timp însă totul s-a transformat într-un coşmar. Când a ajuns la locul de veci, Edna a descoperit că pe placa funerară, în locul unde ar fi trebuit să fie scris numele ei era numele unei alte femei.

"Când mă gândesc că nimeni nu a văzut greşeala timp de 25 de ani îmi vine să plâng. Nu am suferit atât de tare nici când a murit", a mai spus Edna.

×