x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După 65 de ani, CIA dezvăluie, în premieră, adevărul despre incidentul de la Roswell (VIDEO)

După 65 de ani, CIA dezvăluie, în premieră, adevărul despre incidentul de la Roswell (VIDEO)

09 Iul 2012   •   11:41

"Nu a fost un balon meteorologic. A fost ceea ce au raportat oamenii prima data. A fost o nava care nu provenea de pe aceasta planeta", a declarat Chase Brandon, care a lucrat in cadrul CIA timp de 35 de ani. Agentul sustine ca a vazut probe directe ale vizitei "extraterestre" in zona de inalta securitate a CIA din Langley.

Acum 65 de ani, Roswell Daily Record a o stire de presa trasnet, conform careia oficialii militari locali din orasul Roswell au capturat o farfurie zburatoare pe terenul unei ferme din apropierea orasului. Dupa nici 24 de ore, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca "discul zburator" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. In mod ciudat, presa si opinia publica au acceptat aceasta varianta fara sa mai ridice vreun semn de intrebare.

Acum, Chase Brandon explica ceea ce s-a intamplat cu adevarat, scrie Daily Mail. El spune ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie, in sediul CIA.

"Era o constructie care in mod clar nu venea de pe aceasta planeta. S-a lovit de sol si nu ma indoiesc nici macar pentru o secunda ca folosirea cuvintelor ramasite si cadavre era menita sa exprime exact ce vorbeau oamenii ca reprezinta", a afirmat fostul agent CIA.

El nu vrea sa spuna exact ce contine aceasta cutie, dar precizeaza ca erau poze si "material scris", detalii ce l-au convins ca la Roswell s-a prabusit o nava extraterestra.



Ipoteza lui Chase Brandon pare sa fie sustinuta si de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault. In aceste arhive, un agent FBI vorbea despre "trei asa-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico". Ele aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri. In fiecare "nava" au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm.

"Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel.

Citeste AICI raportul agentului FBI Guy Hottel

Potrivit lui Hottel, farfuriile zburatoare au fost descoperite in New Mexico, datorita faptului ca Guvernul dispunea in zona de un radar cu putere foarte mare si exista posibilitatea ca undele radarului sa fi interferat cu cele ale OZN-urilor.

×
Subiecte în articol: roswell extraterestri cia dezvaluire