x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După doi ani de temniță, un bărbat află șocat cine i-a ucis fiica

După doi ani de temniță, un bărbat află șocat cine i-a ucis fiica

06 Oct 2017   •   16:50
După doi ani de temniță, un bărbat află șocat cine i-a ucis fiica

Trunură șocantă în cazul uciderii unei fetițe de numai doi ani din Texas. Tatăl, care era suspectul principal în cazul acestei crime petrecute în 2015, i-a fost retrasă acuzarea după ce fiul său, acum în vârstă de 7 ani a recunoscut că și-a ucis sora.

Anthony Michael Sanders a fost acuzat că și-a sufocat fiica în locuința lor din Fort Worth. Investigatorii credeau că bărbatul a acoperit gura și nasil copilei într-un moment de furie pentru că ar fi fost întrerupt în timp ce se juca pe calculator.

Tatăl, care se află în închisoare din aprilie 2016, a negat tot timpul că și-ar fi ucis fiica. Bărbatul a decarat tot timpul că a găsit-o fără suflare după ce fiul său i-a spus că sora sa nu se mai trezește.

Procurorul de caz a aflat recent că băiatul i-ar fi mărturisit mamei că el este responsabil de moartea micuței. Investigatorii spun că băiatul plângea în tip ce a povestit că a răstunat peste dora sa o pernă grea în timp ce se jucau, pernă care era mult prea grea pentru el ca să o ridice, scrie publicația  Fort Worth Star-Telegram

×