x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "E magic! Nimeni nu m-ar crede!" Reacţia INCREDIBILĂ a unei bunicuţe de 90 de ani care intră în realitatea virtuală (VIDEO)

"E magic! Nimeni nu m-ar crede!" Reacţia INCREDIBILĂ a unei bunicuţe de 90 de ani care intră în realitatea virtuală (VIDEO)

16 Apr 2013   •   15:45
"E magic! Nimeni nu m-ar crede!" Reacţia INCREDIBILĂ a unei bunicuţe de 90 de ani care intră în realitatea virtuală (VIDEO)

Un material video amuzant cu o bunicţă în vârstă de 90 de ani care testează casca pentru realitate virtuală Oculus Rift a devenit viral, oferind publicitate gratuită celor care au dezvoltat acest proiect, scrie pcmag.com.

Paul Rivot i-a oferit bunicii sale casca "minune", iar femeia a rămas pur şi simplu impresionată de experienţa trăită. ”Dacă ar trebui să explic cuiva ceea ce am văzut, nu m-ar crede. Este minunat”, a declarat bătrâna.

În timp ce testa casca, bătrâna a simțit că se afla exact în locul pe care îl vedea. ”Este atât de real! Dar este o poză aici, nu?”, l-a întrebat pe nepotul său.

Proiectul celor de la Oculus Rift a pornit în august 2012 pe platforma de finanțare Kickstarter. Acesta a fost prezentată la CES 2013.

Palmer Luckey a dezvoltat casca pentru realitate virtuală timp de mai mulți ani. Ea va fi lansată pe piață anul acesta.

×