x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe E oficial! Eric "The King" Cantona vrea să fie următorul preşedinte al Franţei

E oficial! Eric "The King" Cantona vrea să fie următorul preşedinte al Franţei

10 Ian 2012   •   08:53
E oficial! Eric "The King" Cantona vrea să fie următorul preşedinte al Franţei

Fostul atacant al echipei Manchester United, Eric Cantona a anuntat public faptul ca va candida la presedintia Frantei. Potrivit Liberation, Cantona cauta sprijin politic pentru a intra in cursa pentru sefia statului. El a publicat o scrisoare deschisa, adresata primarilor din toata Franta, pentru ca are nevoie de 500 de semnaturi din partea lor. Cantona promite egalitate sociala pentru cetatenii francezi.

"Sunt un cetatean ingrijorat din zona dumneavoastra, de oportunitatile limitate ale tinerilor, de nedreptatile generate, de violenta in exces. Sunt un cetatean dedicat. Acest legamant ma face sa spun tare si clar, sa fiu mai serios ca de obicei, dar sa fiu si responsabil atunci cand tara mea e in fata unor decizii dificile", a scris Cantona.

"Sunt un cetatean dedicat. Acest legamant ma face sa spun tare si clar, sa fiu mai serios ca de obicei, dar sa fiu si responsabil atunci cand tara mea e in fata unor decizii dificile", a mai adaugat Cantona.

Fosta legenda a lui Manchester United si a nationalei "cocosului galic", Cantona a facut senzatie cu ceva timp in urma, atunci cind le-a cerut francezilor sa mearga la banci si sa-si retraga toti banii din conturi. Demersul sau nu a avut succes.

×
Subiecte în articol: manchester united liberation eric cantona