x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elevă, în vârstă de 5 ani, suspendată pentru că a adus la şcoală un pistol care suflă baloane

Elevă, în vârstă de 5 ani, suspendată pentru că a adus la şcoală un pistol care suflă baloane

19 Mai 2016   •   17:45
Elevă, în vârstă de 5 ani, suspendată pentru că a adus la şcoală un pistol care suflă baloane

O şcoală din Colorado a declarat pistoalele cu baloane de săpun o problemă de securitate şi a suspendat două eleve de 5 ani care au adus jucăriile la şcoală, instituţia de învăţămând declarând că  are"toleranţă zero" în privinţa securităţii şcolarilor.
 
Una dintre mămici a declarat pentru ABC că apreciază grija şcolii pentru securitate copiilor şi şi-a cerut scuze pentru că fiica ei a dus respectiva jucărie la şcoală, însă că ar trebui să existe o limită, dat fiind că este vorba de o jucărie care suflă baloane.

Femeia a mai explicat că nu ştia că fiica ei avea cu ea pistolul pentru baloane în rucsac atunci când a dus-o la şcoală, dacă ar fi ştiut nu ar fi lăsat-o să ducă jucăria în clasă.

Mama a mai povestit că s-a trezit cu un telefon de la conducerea şcolii şi i s-a cerut să vină să îşi ia copilul acasă pentru că a fost suspendată din cauză că a adus în instituţia de învăţământ o pistol fals.

Conducerea şcolii a dat publicităţii un comunicat în care spune că: "Aducerea armelor fie reale, fie de jucărie în şcoală de către elevi nu creează doar o situaţie potenţial periculoasă dar cauzează şi distragerea elevilor de la procesul de învăţare".

×