x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elevii din Florida s-au întors la liceu

Elevii din Florida s-au întors la liceu

01 Mar 2018   •   11:34
Elevii din Florida s-au întors la liceu

Membrii Asociaţiei de voluntariat a Poliţiei din Broward au înmânat garoafe elevilor la intrarea în liceul Majority Stoneman Douglas din Florida, miercuri, în contextul în care elevii s-au reîntors la liceu după două săptămâni de la masacru în care au murit 17 persoane, scrie The Guardian.

Pentru eleva Madison Geller, ziua de miercuri i-a oferit oportunitatea de a se întoarce la o rutină, în ciuda temerilor sale.

“Când voi intra acolo, îmi va reveni totul în minte. Dar trebuie să venim aici şi să încercăm să învăţăm”, a spus aceasta. “În această săptămână vom încerca să fim confortabili şi să revenim la aceeaşi rutină”.

Angelyse Perez, o elevă în an terminal, a afirmat că reîntoarcea oferă tuturor şansa de “a trece peste şi de a fi împreună”.

Pe data de 14 februrie, un elev de la liceul Stoneman Douglas a omorât 17 persoane cu ajutorul unei arme automate, un masacru care a alterat viaţa supravieţuitorilor.

Un şir lung de maşini care aducea elevii la şcoala din Parkland, Florida, a fost condusă de poliţie, în timp ce zeci de televiziuni aşteptau în apropiere.

Doar studenţii, părinţii şi angajaţii şcolii au permisiunea să treacă de un rând de securitate, iar intrarea principală are un semn pe care scrie “Bun venit înapoi, vulturilor.”

Drumul care conduce către campusului liceului Stoneman Douglas este plin de flori şi fotografii în memoria elevilor şi profesorilor omorâţi pe 14 februarie.

×
Subiecte în articol: florida masacru stoneman douglas liceu