x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elicopter PRĂBUŞIT în Rusia: 16 persoane, între care viceguvernatorul regiunii Murmansk , date dispărute

Elicopter PRĂBUŞIT în Rusia: 16 persoane, între care viceguvernatorul regiunii Murmansk , date dispărute

01 Iun 2014   •   10:05
Elicopter PRĂBUŞIT în Rusia: 16 persoane, între care viceguvernatorul regiunii Murmansk , date dispărute
UPDATE 13:19 - Cel puţin 16 persoane au fost date dispărute după ce un elicopter - despre care se crede că transporta înalţi responsabili regionali şi oameni de afaceri - s-a prăbuşit într-un lac din nord-vestul Rusiei, au anunţat duminică poliţia şi Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Elicopterul, un Mi-8, transporta 18 persoane, printre care cei cinci membri ai echipajului, când s-a prăbuşit în lacul Munozero din regiunea Murmansk, potrivit unor responsabili regionali. Doi răniţi au fost spitalizaţi, iar ceilalţi pasageri au fost daţi dispăruţi.

'Elicopterul este în apă', a declarat, pentru AFP, purtătorul de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, Tatiana Zaharova.
.........................................

Un elicopter Mi-8 cu 19 persoane la bord s-a prăbuşit duminică în regiunea Murmansk, în nord-vestul Rusiei, a informat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit EFE, citată de Agerpres.

La bordul elicopterului se aflau 19 persoane, cei 5 membri ai echipajului şi 14 pasageri, printre care înalţi responsabili, unul dintre aceştia fiind viceguvernatorul regiunii, a semnalat un purtător de cuvânt al ministerului, pentru agenţia Interfax.

×