x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice destinată victimelor hărţuirii sexuale la locul de muncă

Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice destinată victimelor hărţuirii sexuale la locul de muncă

05 Aug 2019   •   20:00
Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice destinată victimelor hărţuirii sexuale la locul de muncă

Celebra actriţă Emma Watson a colaborat la deschiderea unei linii telefonice pentru femeile care sunt victime ale hărţuirii sexuale la locul de muncă din Marea Britanie, unde una din două femei asigură că s-a confruntat cu astfel de probleme în activitatea ei, relatează luni EFE.

Emma Watson, activistă în Time's Up - o mişcare de luptă împotriva hărţuirii sexuale - s-a declarat "deosebit de surprinsă" că este vorba de prime linie telefonică de acest tip din Anglia şi Ţara Galilor.

Acest serviciu, care este gratuit, a fost înfiinţat cu ajutorul donaţiilor venite din partea unor persoane, inclusiv de la vedete de cinema.

Măsura are ca obiectiv să ofere consiliere legală, prin intermediul fundaţiei 'Rights for Women', acelor femei care au făcut obiectul unei hărţuiri sexuale la locul de muncă.

"Să ştie care sunt drepturile sale, cum poate înfrunta problemele şi opţiunile pe care le are cineva care s-a confruntat cu o hărţuire sunt elemente fundamentale pentru a crea locuri de muncă sigure pentru toată lumea. Această linie de ajutorare este un mare pas pentru ca toate femeile să primească sprijin", a precizat actriţa pe site-ul 'Rights for Women'.

Numărul de telefon destinat femeilor din Marea Britanie pentru a avea acces la acest serviciu este 02074900152.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: emma watson hartuire sexuala