x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Erou sau hoţ pentru victimele atacului de la Manchester?

Erou sau hoţ pentru victimele atacului de la Manchester?

03 Ian 2018   •   16:05
Erou sau hoţ pentru victimele atacului de la Manchester?

Un bărbat al străzilor, privit drept un “erou”, pentru că ar fi ajutat victimele atacului de la Manchester, a recunoscut faptul că a furat o poşetă şi un telefon mobil de la scena atacului, scrie The Independent.

Chris Parker se afla în foaierul Arenei Mancheter, când un suporter Isis a detonat o bombă făcută în casă, la un concert al Arianei Grande, pe 22 mai.

Bărbatul a oferit interviuri emoţionante pentru presa britanică, afirmând că i-a ajutat pe cei răniţi, însă imaginile de pe camerele de supravegheat îl surprind plimbându-se printre victimele care sângerează pe podea.

Parker a fost surprins cum s-a întors de mai multe ori la una dintre victime, Pauline Healey, a cărei nepoată a fost ucisă în atac, înainte să se aplece peste ea pentru a putea ajunge la geantă.

Parker a furat geanta şi telefonul doameni Healey, în timp ce nepoata sa în vârstă de 14 ani, Sorrell Leczkowski, murea la câţiva metri depărtare. Bărbatul a recunoscut că a folosit cardul bunicii în McDonalds, dar a negat faptul că ar fi folosit cardul şi în alte scopuri.

 

×
Subiecte în articol: atac terorist atac manchester isis hot erou