x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Este CEA MAI TRISTĂ FOTOGRAFIE pe care am făcut-o!". Ce a surprins un astronaut german de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

"Este CEA MAI TRISTĂ FOTOGRAFIE pe care am făcut-o!". Ce a surprins un astronaut german de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

26 Iul 2014   •   13:55
"Este CEA MAI TRISTĂ FOTOGRAFIE pe care am făcut-o!". Ce a surprins un astronaut german de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

Un astronaut german, aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale, a reușit să fotografieze din spațiu zona de război din Fâșia Gaza, scrie Russia Today.

Inginerul de zbor a catalogat-o ca fiind cea mai tristă fotografie pe care a făcut-o.

Alexander Gerst, inginer de zbor, geofizician și vulcanolog, a transmis un mesaj scurt pe Twitter, anunțând că Stația Spațială Internațională se afla deaspura Israelului și a teritoriului palestinian ocupat. Imediat, imaginea postată de Gerst a devenit viral.

"De pe ISS putem vedea exploziile și rachete zburând deasupra Fâșiei Gaza și Israel", a scris germanul pe Facebook.

Miniştrii de externe din SUA, Qatar, Turcia şi din mai multe state europene s-au reunit astăzi la Paris pentru a găsi o soluţie care să ducă la încetarea ostilităţilor dintre Israel şi mişcarea palestiniană Hamas, potrivit AFP.

Peste 950 de palestinieni au fost ucişi şi aproximativ 6.000 au fost răniţi în Fâşia Gaza de la începutul ofensivei israeliene, la 8 iulie, majoritatea victimelor fiind civili, au indicat sâmbătă serviciile medicale din Gaza.

De partea israeliană, 37 de soldaţi au murit în aceeaşi perioadă, precum şi doi civili ucişi de tiruri de rachete palestiniene.

×