x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Este forţat să lucreze zi de zi cu copilul de numai o lună, după ce mama sa moare imediat după naştere

Este forţat să lucreze zi de zi cu copilul de numai o lună, după ce mama sa moare imediat după naştere

26 Oct 2012   •   10:05
Este forţat să lucreze zi de zi cu copilul de numai o lună, după ce mama sa moare imediat după naştere

Acestea sunt imaginile triste ale unui indian care lucrează pedalând la ricşă zi de zi şi care a fost forţat să îşi ia copilul nou-nascut cu el la lucru, fiindcă nu are cui să îl lase în grijă.

Bablu Jatav, poartă bebeluşul aşezat într-o pânză înfaşurată după gât, de când soţia lui a murit la scurt timp după ce a acesta s-a născut. La vârsta de 38 de ani, este un tată devotat insă spune că este nevoit să lucreze cu copilul zi de zi, în oraşul Bharatpur, fiindcă nu are rude care să-l ajute.

Bebeluşul a avut câteva probleme de sănătate, fiind internat în spital cu septicemie, anemie şi deshidratare severă. Însă, din fericire, acum este bine şi este în curs de normalizare. ''Soţia mea a murit la scurt timp după naşterea copilului'', povesteşte Jatav. ''Aveam 15 ani de căsătorie împreună şi ne doream un copil, aşa că am fost binecuvantaţi cu o fetiţă, însă fericirea s-a stins repede în momentul când soţia mea a murit imediat după naştere''.

După publicarea acestei poveşti, Jatav a primit câteva oferte de ajutor printre care şi autoritaţile indiene care îl vor ajuta pe devotatul tată.

×
Subiecte în articol: bebelus nastere tata