x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Este uluitor! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-un borcan de fursecuri

"Este uluitor! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-un borcan de fursecuri

20 Mai 2013   •   09:30
"Este uluitor! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-un borcan de fursecuri
Un bărbat din Statele Unite, care se afla în cea mai dificilă perioadă a vieţii sale, a avut parte de o surpriză la care nu se aştepta.

Ricardo Cerezo of Geneva a trecut în ultimele luni prin cele mai cumplite clipe, atunci când fiica sa Savannah, în vârstă de 14 ani, a decedat în urma unor convulsii, apoi câteva luni mai târziu, familia sa se afla în pericol de a pierde casa din cauza datoriilor.

Aceştia aveau câteva luni până la evacuare, când soţia l-a încurajat pe Cerezo să verifice biletele vechi de loterie pe care le pătrase într-un borcan cu fursecuri.

Cele mai multe bilete erau necâştigătoare, dar la final Ricardo a descoperit un bilet câştigător, cumpărat în luna când fiica lor murise şi care valora 4.850.000 dolari.

“Este uluitor! Nu-mi vine să cred că am ţinut aproape cinci milioane de dolari timp de trei luni, într-un borcan de fursecuri'', a spus bărbatul în urmă cu două zile, când şi-a ridicat premiul.

Potrivit Huffington Post, Cezero intenţionează să-şi plătească ipoteca, să pună deoparte fonduri pentru studiile celorlalţi copii şi să doneze o sumă importantă bisericii cât şi pentru scopuri caritabile.


×