x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "ESTE UN MIRACOL!". Ce au surprins camerele de supraveghere lângă casa unui preot (VIDEO)

"ESTE UN MIRACOL!". Ce au surprins camerele de supraveghere lângă casa unui preot (VIDEO)

06 Mar 2015   •   15:49
"ESTE UN MIRACOL!". Ce au surprins camerele de supraveghere lângă casa unui preot (VIDEO)

Un preot din Charleston, Virginia, susţine că un înger a trecut prin faţa casei sale. Bărbatul spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în afara casei sale demonstrează acest lucru, scrie Daily Mail.

Charles Shelton, în vârstă de 50 de ani, a povestit că în 4 august 2013 s-a trezit la ora 3:00 şi a simţit nevoia de a se ruga. S-a dus la parterul casei sale şi a început să se roage pentru cei din cartierul în care locuieşte şi pentru persoanele dependente de droguri. În timp ce se ruga, bărbatul i-ar fi cerut lui Dumnezeu să-şi facă simţită prezenţa. Acela a fost momentul în care a văzut o minge de lumină pe unul dintre monitoarele care redau imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

"Lumina, care iniţial se vedea afară, lângă gard, a intrat în sufragerie. Am fost uimit de ce se întâmplă. Dumnezeu mi-a arătat un înger", povesteşte preotul.

Iniţial, Shelton nu a spus nimănui despre această întâmplare. Ulterior, bărbatul a arătat imaginile cu "minunea" atât familiei, cât şi prietenilor şi întregii comunităţi. Cu ajutorul fiului său, preotul a postat filmuleţul pe YouTube.

Bărbatul spune că a vrut să publice imaginile nu pentru a deveni cunoscut, ci pentru a-i ajuta pe cei care au probleme.

"Criminalitatea a crescut în acest cartier. Auzi despre împuşcături, crime şi acte de vandalism. Lumea trebuie să afle dacă cineva vede îngeri. Prezenţa lui Dumnezeu este în acest cartier", a mai spus preotul.





×