x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bebeluş a uimit lumea medicală! "Este un MIRACOL ce s-a întâmplat. Nu există o explicaţie logică"

Un bebeluş a uimit lumea medicală! "Este un MIRACOL ce s-a întâmplat. Nu există o explicaţie logică"

24 Sep 2013   •   10:03

Denise şi Iain Page, din Marea Britanie au împietrit în momentul în care medicii le-au spus să se aştepte la ce este mai rău, după ce fetiţa lor, Willow, de doar 13 luni, a făcut trei atacuri de cord. Micuţa "a murit" de trei ori, după ce ar fi contractat un virus ce i-a produs o infectie respiratorie, scrie Daily Mail.

Echipa medicala care o avea in grija pe micuţă le-a comunicat parintilor ca ar fi un miracol daca fetita ar supravietui, dar, chiar si-asa, ar ramane cu leziuni cerebrale. Dar medicii au fost nevoiti sa recunoasca ca s-au inselat, pentru ca fetita fragila a gasit puterea sa lupte si si-a revenit dupa patru saptamani. Acum este la fel de sanatoasa si vioaie ca orice alt copil sanatos de varsta ei.

Cosmarul parintilor, Denise si Iain Page, din Marea Britanie, a inceput pe data de 23 iunie. Si-au dus fiica la spital si au fost socati sa afle ca suferise un atac de cord. Dupa numai trei ore l-a facut si pe al doilea. Inima fetitei s-a oprit pentru patru minute si jumatate, iar medicii au fost la un pas de a-i declara decesul.

In urmatoarele zile, fetita a fost tinuta in viata de aparate, iar cand medicii au crezut ca, in sfarsit, si-a revenit, a facut un al treilea atac de cord. Medicii au crezut ca fetita va muri pentru ca a facut 25 de crize si “a murit” inca de doua ori. Cu toate acestea, Willow si-a revenit, iar acum a ajuns acasa cu parintii ei.

Denise nu intrelege cum fetita ei, un copil perfect sanatos, a fost atat de aproape de moarte si cum a fost posibil sa-si revina total dupa niste atacuri care ar fi ucis un organism mult mai puternic. "Este un miracol ce s-a intamplat. Nici medicii nu au o explicatie logica", a declarat Denise.


×