x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Europa, în viziunea grecilor: Bulgarii - retardaţi, românii - vandali, italienii - plagiatori. Vezi harta completă

Europa, în viziunea grecilor: Bulgarii - retardaţi, românii - vandali, italienii - plagiatori. Vezi harta completă

de Veronica Micu    |    05 Sep 2011   •   05:53
Europa, în viziunea grecilor: Bulgarii - retardaţi, românii - vandali, italienii - plagiatori. Vezi harta completă

Yanko Tsvetkov, un designer cu simtul umorului de la Alphadesigner, a realizat mai multe harti ale Europei, in care fiecare tara este prezentata prin prisma anumitor natii, scrie Business Insider.. In viziunea grecilor, mare parte din Uniunea Europeana este Uniunea workaholicilor incapatanati, Romania este taramul vandalilor si liliecilor, Bulgaria este o adunatura de retardati, Turcia este Grecia de Est, italienii sunt plagiatori, Anglia este simbolizata de George Michael, suedezii sunt perversi, belgienii sunt pesti, iar olandezii – snobi.

Business Insider mai publica si alte harti care necesita, de asemenea, un dezvoltat simt al umorului. In viziunea rusilor, Romania este, de fapt, "Moldova", pentru germani suntem patria vampirilor, pentru italieni romanii sunt hoti, Turcia vede Romania ca fiind patria tiganilor, iar pentru Americani Dracula este ceea ce caracterizeaza Romania cel mai bine.

Cei de la Alphadesigner au realizat si o harta privind stereotipurile legate de dimensiunea penisurilor in tarile Europei. Cu o medie de 12,73 cm, romanii sunt codasii Europei la dimensiunea barbatiei. Cel mai bine stau vecinii nostri, unguri, cu 16,51 cm. Si reprezentantii cocosului galic au motive de mandrie cu 16,01 cm.

×