x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Blatter şi Platini deplâng "pierderea unei legende" a fotbalului, Eusebio

Blatter şi Platini deplâng "pierderea unei legende" a fotbalului, Eusebio

de Mediafax    |    05 Ian 2014   •   15:58
Blatter şi Platini deplâng "pierderea unei legende" a fotbalului, Eusebio

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, şi conducătorul UEFA, Michel Platini, au deplâns, duminică, "pierderea unei legende" a fotbalului, după anunţul privind decesul fostului atacant portughez Eusebio.

"Fotbalul a pierdut o legendă. Dar Eusebio va rămâne mereu printre cei mai mari. Eusebio a fost ambasador FIFA. Ne va lipsi mult. Odihneşte-te în pace, Pantera Neagră", a notat Joseph Blatter pe Twitter.

La rândul său, Michel Platini a declarat pentru site-ul oficial al UEFA că lumea fotbalului a pierdut astăzi unul din cei mai mari jucători. "Astăzi fotbalul a pierdut unul din cei mai buni jucători. Pe teren, Eusebio a fost o adevărată legendă, atât în tricoul Portugaliei cât şi în cel al echipei Benfica. În afara terenului el a fost un adevărat ambasador al fotbalului portughez. A fost mai mult decât un fotbalist. Un om bun şi încântător. Eusebio ne va lipsi mult", a subliniat Platini.

Fostul atacant portughez Eusebio a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Lisabona. Eusebio da Silva Ferreira, în vârstă de 71 de ani, a murit din cauza unui stop cardiorespirator la ora 04.30 GMT.

×
Subiecte în articol: Eusebio deces joseph blatter michel platini