x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Info - 15 septembrie 2004

EXTERNE/Info - 15 septembrie 2004

15 Sep 2004   •   00:00
AMENINTARE. Liderul palestinian Yasser Arafat va fi expulzat din teritoriile palestiniene, la momentul oportun, a declarat premierul israelian Ariel Sharon, citat de AFP. "Vom actiona si in cazul lui Arafat la fel cum am actionat cand a fost vorba despre alti asasini", a mai spus premierul.

UN NOU CLINTON. Operatia pe cord suferita acum o saptamana va imbunatati nu numai circulatia sangvina a fostului presedinte american Bill Clinton, ci si relatia lui cu sotia. "Ti-am gresit de multe ori, am fost infidel, dar te iubesc si iti promit ca voi fi un alt om", i-a spus fostul presedinte incercatei sale sotii.

SOFERI PENTRU PREOTI. Preotii croati vor sa fie plimbati macar cinci ore pe zi de soferi personali, transmite BBC. Nu este insa un moft, ci singura solutie pe care o vad prelatii pentru a putea respecta noile norme din Codul Rutier croat, care prevad alcoolemia zero pentru cei aflati la volan. Preotii au explicat ca nu pot sa nu guste vin la fiecare masa pe care o oficiaza.

URANIU RECUPERAT. Rusia a reusit sa recupereze aproape 900 de kilograme de uraniu imbogatit din Europa de Est si din Libia. Repatrierea uraniului s-a facut, in mare parte, din Romania, fosta Iugoslavie, Bulgaria si Uzbekistan. Scopul este de a evita ca materialul radioactiv sa ajunga pe mana teroristilor.

Grupaj realizat de Irina Cristea

×
Subiecte în articol: externe