x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/INFO - 25 septembrie 2004

EXTERNE/INFO - 25 septembrie 2004

25 Sep 2004   •   00:00
PREMIER LOVIT CU OUA. Premierul Ucrainei, Viktor Ianukovici, a fost ieri tinta unui atac "cu oua si cu un obiect ascutit". Aflat intr-o vizita la universitatea din orasul Ivano-Frankovsk, Ianukovici, care este si candidat la prezidentialele ucrainene, "a cazut ca fulgerat dupa ce un protestatar a aruncat inspre premier cu un obiect metalic ascutit", transmite agentia Rusia la zi. Agresorul a fost imobilizat si arestat, iar Ianukovici a ajuns in cel mai scurt la spital, unde medicii au constatat ca "are o rana la cap, dar viata nu ii este in pericol".

ALTI OSTATICI. Alte opt persoane au ajuns, in ultimele zile, in mainile insurgentilor irakieni, au anuntat surse oficiale de la Bagdad. Potrivit Ministerului irakian de Interne, doi ingineri egipteni specializati in telecomunicatii si sase muncitori ai companiei Iraqna au fost rapiti din Bagdad si Fallujah.

BERLUSCONI VERSUS SUPERMAN. Venetia gazduieste un spectacol de opera iesit din comun. Personajul principal, care il intruchipeaza pe controversatul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, se numeste "domnul Me" si este un egocentric. Visul "domnului Me", rol interpretat de baritonul german Chris Ziegler, este de a fi atacat de Superman si Tintin.

Grupaj realizat de Anca Aldea

×
Subiecte în articol: externe