x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Stirile zilei - 11 august 2004

EXTERNE/Stirile zilei - 11 august 2004

11 Aug 2004   •   00:00
EXPLOZII LA ISTANBUL. Doua persoane au fost ucise si noua ranite luni noaptea, intr-o serie de atentate asupra a doua hoteluri din zona europeana a Istanbulului. Victimele sunt un turc si un iranian, ranitii fiind turisti din Olanda, China si Ucraina. Exploziile au fost urmate de alte doua atentate cu bomba la un depozit de gaz lichefiat. Din fericire, aici nu au existat victime. (Lavinia Tudoran)

ATENTATE CU LIMUZINA. Al-Qaeda ar putea lansa atacuri asupra oraselor americane folosindu-se de elicoptere si limuzine inchiriate, pline-ochi cu materiale explozibile. Teroristii au de gand sa intre cu elicopterele si limuzinele in cladiri sau sa detoneze incarcaturile explozibile in timpul unor parade sau al unor evenimente sportive. (Lavinia Tudoran)

NOUL SEF CIA. Succesorul lui George Tenet la sefia Agentiei Centrale de Informatii (CIA) va fi reprezentantul statului Florida in Congresul american, Peter Gross. Potrivit AFP, numirea lui Gross a fost ieri anuntata, intr-o conferinta de presa, de presedintele SUA, George W. Bush. Peter Gross a fost seful Comisiei pentru Informatii si a participat la ancheta Congresului american privind imprejurarile in care s-au produs atentatele de la 11 septembrie 2001. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe