x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE - Stirile zilei

EXTERNE - Stirile zilei

31 Mar 2004   •   00:00
Legenda radio

Cel mai in varsta crainic BBC a decedat Crainicul veteran al postului de radio BBC, Alistair Cooke, o adevarata legenda vie a radioului, a decedat, ieri, la varsta de 95 de ani. Timp de 58 de ani, Cooke le-a vorbit ascultatorilor postului in cadrul rubricii „Letter from America". Acum mai putin de doua saptamani, Cook si-a anuntat retragerea din activitate, la recomandarea medicilor. Rubrica sa a fost cea mai longeviva emisiune de radio cu prezentator, ascultata de oameni din intreaga lume. (Marina Constantinoiu)

John Kennedy Jr. era inselat de sotie

Michael Bergin, fost actor in serialul „Alerta la Malibu", descrie, intr-o carte, relatia pe care sustine ca a avut-o cu Carolyn Bessette, sotia lui John Kennedy Jr., fiul fostului presedinte american, J.F. Kennedy, asasinat. Actorul afirma ca a inceput o relatie cu Carolyn la mai putin de un an de la casatoria ei cu John Kennedy Jr. Au ramas impreuna doi ani, apoi ea s-a casatorit cu mostenitorul dinastiei Kennedy, dar a revenit, la scurta vreme, la vechiul ei iubit. Kennedy Jr. si Carolyn au murit intr-un accident de avion in iulie 1999. (Marina Constantinoiu)

Politia londoneza, in actiune antitero

Politistii din Londra si imprejurimi au arestat, ieri, opt presupusi teroristi islamisti, toti de nationalitate britanica, in cadrul unui raid antitero care a mobilizat 700 de oameni ai legii. Politistii au confiscat si circa 500 de kilograme de ingrasaminte chimice, pe baza de nitrat de amoniu. Operatiunea nu are legatura cu Armata Republicana Irlandeza (IRA) sau cu recentele atentate de la Madrid. Cei retinuti sunt arestati in cadrul legislatiei antiteroriste britanice. (Marina Constantinoiu)

×
Subiecte în articol: externe