x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Facebook poate ucide: un taiwanez l-a ucis în bătaie pe cel care flirta cu soţia sa pe reţeaua de socializare!

Facebook poate ucide: un taiwanez l-a ucis în bătaie pe cel care flirta cu soţia sa pe reţeaua de socializare!

09 Apr 2012   •   19:38
Facebook poate ucide: un taiwanez l-a ucis în bătaie pe cel care flirta cu soţia sa pe reţeaua de socializare!

Un barbat de 34 de ani din Taiwan, Chou You-huang, s-a suparat atat de tare pentru ca sotia sa flirta cu unul dintre prietenii acesteia de pe Facebook, incat, impreuna cu cativa amici, l-au batut pe barbat cu batele de baseball pana la moarte.

Acesta a citit un mesaj al rivalului si a decis sa il intalneasca pe acesta, dupa ce a aflat de relatia online a sotiei sale cu victima, Chuang Shih-chang, de 40 de ani.

Atunci cand Chuang a venit la locul de intalnire, in parcarea unui restaurant fast food, sotul inselat si doi prieteni ai sai l-au atacat cu batele de baseball si l-au batut pana cand acesta si-a pierdut cunostinta.

Potrivit Daily Mail, agresorii le-au spus politistilor ca nu au crezut ca loviturile pe care i le-au dat barbatului au fost atat de serioase incat sa ii puna. Cei trei vor fi acuzati de omucidere dupa ce presupusul amant a murit la scurt timp dupa mama de bataie primita.

×
Subiecte în articol: mesaj crima facebook taiwan