x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Puştiul care uimeşte o lume întreagă: Un şarpe Boa şi un crocodil sunt prietenii lui cei mai buni! (VIDEO)

Puştiul care uimeşte o lume întreagă: Un şarpe Boa şi un crocodil sunt prietenii lui cei mai buni! (VIDEO)

21 Ian 2013   •   14:54
Puştiul care uimeşte o lume întreagă: Un şarpe Boa şi un crocodil sunt prietenii lui cei mai buni! (VIDEO)
Sursa foto: YouTube

Charlie Parker are 3 ani şi are o obsesie pentru reptile, după cum declară tatăl băiatului, Greg Parker. În timp ce majoritatea părinţilor îşi protejează odraslele pentru ca nimic rău să nu li se întâmple, părinţii lui Charlie şi-au crescut fiul printre reptile, având ca tovarăşi de joacă şerpi şi crocodili, scrie Daily Mail.

Greg Parker deţine parcul natural Ballarat Wildlife din Victoria, Australia, Charlie moştenind din familie dragostea pentru aceste vieţuitoare. Există deja o tradiţie de trei generaţii de îngrijitori în familia sa.

Fără să se simtă în primejdie, băiatul ia în braţe şi îşi încolăceşte în jurul corpului un şarpe Boa constrictor de 2,5 metri şi 10 kilograme, care l-ar putea omorî în doar câteva secunde. Acelaşi lucru îl face şi cu crocodilii.

"Suntem şocaţi de abilitatea lui naturală legată de animale. Este remarcabil să priveşti cum lui Charlie nu îi este absolut deloc frică de ele. Nu reuşeşte doar să le stăpânească, ci are şi cunoştinţe despre ele", povesteşte Greg Parker, tatăl lui Charlie.

Imaginile cu micul Charlie au stârnit reacţii de tot felul. Unii sunt impresionaţi de de capacitatea băiatului de a relaţiona cu reptilele, alţii susţin că este o "formă modernă de abuz" asupra copiilor.

"Niciodată nu l-am expus intenţionat la animale, pur şi simplu a căpătat o obsesie pentru şerpi şi şopârle", mai spune tatăl lui Charlie.



×