x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Farsă de PROPORŢII. Milioane de oameni au văzut asta: Un beţiv este convins că a stat în COMĂ 10 ani (VIDEO)

Farsă de PROPORŢII. Milioane de oameni au văzut asta: Un beţiv este convins că a stat în COMĂ 10 ani (VIDEO)

10 Dec 2013   •   09:56
Farsă de PROPORŢII. Milioane de oameni au văzut asta: Un beţiv este convins că a stat în COMĂ 10 ani (VIDEO)

Prietenii unui bărbat care are probleme cu alcoolul şi care a fost arestat de 5 ori pentru că a fost prins conducând în stare de ebrietate au pus la cale un plan extrem de elaborat pentru a-l face pe amicul lor să nu mai bea.

Tom Mabe, din Louisville, Kentucky, a decis să ia problema în propriile mâini în momentul în care prietenul lui a leşinat după o astfel de beţie. Profitând de starea amicului său, Tom a pus la cale o farsă prin care a sperat să-l convingă pe prietenul său că tocmai s-a trezit dintr-o comă de zece ani, scrie Daily Mail.

Mabe a transformat biroul într-o cameră de spital, iar farsa a fost atât de elaborată încât până şi ştirile pe care bărbatul le-a văzut la televizor erau făcute în aşa fel încât să dea impresia că au trecut zece ani.

După ce a filmat rezultatul, Tom a postat materialul video pe YouTube în speranţa că îi va convinge şi pe alţii să renunţe la şofat atunci când sunt în stare de ebrietate.

×