x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Felipe Massa face dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher: "A reacţionat!"

Felipe Massa face dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher: "A reacţionat!"

de Istvan Deak    |    22 Feb 2014   •   12:31
Felipe Massa face dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher: "A reacţionat!"

Pilotul de Formula 1 Felipe Massa, care l-a vizitat pe prietenul său şi fostul coechipier Michael Schumacher la secţia de terapie intensivă a spitalului CHU din Grenoble, a dat asigurări pentru tabloidul german Bild că multiplul campion german "a avut câteva reacţii".

În condiţiile în care informaţiile despre starea de sănătate a lui Schumacher sunt rare, Massa a povestit în premieră vizita sa la căpătâiul pilotului german, care a avut loc la 11 februarie. Septuplul campion mondial de Formula 1 a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Massa, acum la echipa Williams, a împărtăşit impresiile sale din timpul vizitei. "Încerc mereu să fiu optimist. L-am văzut, i-am vorbit, i-am spus totul despre ce am făcut la Jerez (la testele oficiale), despre noua mea echipă", a povestit brazilianul.
"Doarme, arată normal şi a avut câteva reacţii, a mişcat de câteva ori buzele", a declarat brazilianul pentru Bild. El a fost coechipierul lui Schumacher pentru Ferrari, în 2006.

"Am fost foarte mulţumit să pot petrece câteva clipe cu el. Am vorbit mult, despre cum funcţiona echipa, despre noua maşină", a povestit pilotul. "Am încercat să-i dau cea mai bună energie posibilă. Este un om foarte puternic, un om foarte mare şi chiar sper că se va putea trezi şi se va bucura din nou de viaţă", a adăugat Massa.

×